RICHIE'S FAST FOOD

RICHIE'S FAST FOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 160 beoordelingen
17 okt 2021 om 23:02 Soortige kip kapsalon was lekker! Ga vaker bestellen
27 sep 2021 om 21:03 All eerst wil ik zeggen dat ze normaal wel lekker eten hebben. Ik heb pas na 100 minuten mijn eten ontvangen. Het was KOUD EN NIET TE VRETEN. Koude frietjes, burger was te koud. En dan waren ze nog mijn drankje vergeten. Die ze na een uur bezorgd
3 sep 2021 om 19:51 Altijd lekker! Keep it up!
26 aug 2021 om 23:41 Eten was erg lekker, alleen erg jammer dat jullie m’n drinken waren vergeten, voor de rest was alles goed
20 aug 2021 om 7:55 Om 21.45 uur eten besteld en moest zelf om 23.10 uur bellen waar het bleef en zouden ze net weggaan met me bestelling. Uiteindelijk waren ze er om 23.45 (2 uur later) en was me eten koud. Geen beste ervaring helaas
28 jul 2021 om 6:11 Was weer heerlijk als de vorige x snelle bezorging lekker vers warm kwam t aan een dikke 5 ster
23 jul 2021 om 8:34 Was super lekker had de cherry lemonade en patat met richie saus overheerlijke saus en de burger was lekker vers ik ga hier vaker bestellen goede service
6 jul 2021 om 20:13 2 uur geleden besteld. Nooit ontvangen! Bestelling was wel bevestigd en zou in 72 minuten worden bezorgd. Vervolgens restaurant gesloten op Thuisbezorgd. 20-30x gebeld - geen gehoor! Nooit meer bestellen!
27 jun 2021 om 15:56 Om 23:00 besteld, heerlijk gegeten! Echt top. Ik raad zeker de cheese grilled beef fries aan. Levering was ook prima.
23 jun 2021 om 23:56 Top
18 jun 2021 om 7:52 Lekker frietjes en burgers, gemaakt van goed vlees. Hopelijk blijdt de smaak en kwaliteit hetzelfde. Want wij komen terug om nog een keer wat te bestellen.
14 jun 2021 om 22:52 Ik vond het lekker.